+36/20 940 12 41

Rólunk

Cégünk 2006-ban alkult, 100% magántulajdonban lévő, sajáterős ingatlanfejlesztő társaság, amely családi vállalkozás formájában működik. Tevékenységünk az ingatlanfejlesztés azon szegmensére korlátozódik, mely során budapesti ingatlanok felvásárlása, felújítása és értékesítése valósul meg.
A munkák kivitelezését bejáratott, állandó alvállalkozói kör szakmai segítségével végezzük és személyesen koordináljuk. Munkáink során előtérbe helyezzük a magyar gyártók termékeit és igyekszünk hazai beszállítókkal együttműködni, hogy ezzel is segítsük a magyar gazdaságot. Területileg a főváros budai kerületeiben, azon belül is többnyire a XI. kerületben tevékenykedünk.

Célunk, hogy a budapesti használt lakóingatlanok zömét kitevő 50-100 éve épült, elavult villa épületeket, családi házakat, társasházi lakásokat a mai kor igényeinek megfelelő elosztással átalakítva és műszaki tartalommal ellátva a lehető legkeresettebb ingatlanokat tudjuk kínálni az ingatlanpiacon.
A minőség iránti elkötelezettségünk eredménye, hogy nehézségek nélkül vészeltük át a 2008-as gazdasági válságot és sok elégedett ügyfelet szereztünk, akik kényelmes otthonra, kiváló befektetésre találtak ingatlanjainkban.

 

Bednárik Zsolt
Ügyvezető

Kinek ajánljuk lakásainkat:

  • Lakáskeresőknek, akik nem tömeglakást keresnek
  • Olyan igényes vevőknek, akik ragaszkodnak egy bizonyos elhelyezkedéshez, de ott nem találnak új épitésű lakást
  • Vidéki szülőknek, akik tanuló gyermekük lakhatását kollégium helyett egy értékálló saját lakásban biztosítanák
  • Annak a vevői körnek, akik ragaszkodnak az új építésű ingatlan színvonalához, de olcsóbban szeretnének hozzájutni
  • Befektetőknek, akik hosszú távra terveznek egy jól kiadható lakásban

Amire büszkék vagyunk

undefined

Az Ingatlan Partner Kft. a Bisnode Hungary  minősítő cégtől AA minősítést kapott, amely szerint a cégünk biztos pénzügyi és financiális helyzettel rendelkező vállalkozás.

A Bisnode minősítési rendszer AAA, AA, és A jelzéseket használ a cégek megbízhatóságának jelölésére. Objektív kritériumok alapján mérik fel a vállalatok hitelképességét, pénzügyi stabilitását, mindezt egy egyszerű kockázatossági mutatószámban összesítik, az úgynevezett Bisnode Ratingben.
AA tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.
Bővebben a www.bisnode.hu oldalon olvashat a minősítésről.

Ezt mondták rólunk

Nagyon sok lakást megnéztem akkoriban, amikor az első lakásomat kerestem. Amikor először beléptem a most már saját otthonomba, amit az Ingatlan partner Kft-től vásároltam, rögtön láttam, hogy nekem ez a lakás kell. Amit szerettem az egészben, hogy saját magam alakíthattam a lakáson saját ízlésemnek megfelelően. A felújítás minőségi anyagokkal, minden részletre kiterjedően zajlott, nagyon gyorsan, és az Ingatlan partner Kft-nek mindenre volt szakembere, ezért rövid egyeztetés után, minden lakással kapcsolatos tervemet meg tudtam valósítani. Azoknak tudom ajanlani, akiknek fontos az, hogy a lakás minden része nagyon minőségi módon legyen felújítva, es egy belsőépítész által megtervezett, személyre szabott, kulcsrakész lakásba szeretnének beköltözni.

Kornél, XI. kerületi ügyfelünk

Nagyon elégedett voltam az Ingatlan-Partner Kft-től vásárolt lakásokkal,mert nagyon ízléses, magas színvonalon, és teljeskörűen felújított,praktikus elrendezésű lakásokat vehettem át tőlük!Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha saját otthonukat,vagy akár befektetésre szánt ingatlant szeretnének vásárolni a jövőben!

Gabriella, XI. kerületi ügyfelünk

Rendkívül korrekt és megbízható partnerekre leltünk Zsoltékban az első közös lakásunk megvásárlása során. Végig segítőkész és nyitott hozzáállást tapasztaltunk részükről, a lakás pedig nagyon ízlésesen és igényesen került kivitelezésre. Pont ilyen otthonra vágytunk, úgyhogy szívből ajánljuk mindenkinek ezt a csapatot!

Judit és Balázs, XI. kerületi ügyfelünk

Köszönjük a nagyszerű lakást, Önök valóban partnerek, nem csak eladók, méltóan cégük nevéhez. Emberileg, szakmailag csak ajánlani tudom Önöket. Mindent köszönünk!

Dóra, Bálint, Tamás, XI. kerületi ügyfelünk

Partnereink

0
0
0